Izvor:
26.11.2016 u 00:46
0

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Zapalio kafanu, jer ga je u njoj OSTAVILA DEVOJKA!?!

Mladić je to uradio jer ga je navodno devojka ostavila u toj kafani.

M. Š. (25) uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru kantom benzina polio zid „Gradske kafane“ na Novom Beogradu i zapalio ga.

Kako saznajemo, mladić je to uradio jer ga je navodno devojka ostavila u toj kafani.

Povređenih nije bilo, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, vatrena stihija se nije proširila na unutrašnjost lokala.
– Policijska patrola je bila u blizini i primetila požar. Obavestili su vatrogasce, a na licu mesta zatekli su muškarca s kantom benzina i uhapsili ga. Vatrogasci su ubrzo stigli i sprečili širenje požara na unutrašnjost lokala od 300 kvadratnih metara – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da je uhapšeni piroman dao izjavu, u kojoj je naveo da je bio besan zbog ljubavnih problema.

– Rekao je da ga je u toj kafani ostavila devojka koju još uvek voli i da ju je zato polio benzinom i zapalio. Vlasniku kafane uhapšeni mladić nije poznat, niti su mu poznati njegovi ljubavni problemi.

Rekao je da nije bilo pretnji, ali ne isključuje se mogućnost da je neko naručio paljenje i za to platio čoveka. U svakom slučaju, istragom će biti utvrđen tačan motiv podmetanja požara – objasnio je naš sagovornik.

Kurir
Foto. Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter