Izvor:
26.11.2016 u 16:36
0

DIVLJA U ZATVORU: Majka koja je metadonom ubila svoju bebu bije se sa zatvorenicima i šalje preteće poruke mužu!

Tanja Lakić Mahud koja je optužena za teško ubistvo osmomesečne bebe ni u zatvoru ne može da se smiri i pravi probleme.

Plasido Mahud, suprug žene kojoj se sudi jer je metadonom otrovala osmomesečnu bebu Anju zatražio je od Višeg suda da joj zabrani svaku komunakiciju sa njim jer mu svakodnevno šalje preteća pisma iz pritvora.

Sudija, ona meni stalno piše pisma u kojma me strašno vređa i preti mi! Ja ne mogu više to da izdržim – izjavio je Mahud pred sudijom.

Kako nezvanično saznaje portal Srbija Danas, Tanja Lakić je i u zatvoru pravila probleme pa se prošle nedelje posvađala sa još jednom zatvorenicom. Svađu koja je umalo prerasla u tuču prekinula je sudska straža koja je morala da reaguje.

Tanja Lakić Mahud (38) kojoj se sudi pred Višim sudom u Beogradu optužena je za teško ubistvo svoje osmomesečne bebe, koju je policija pronašla mrtvu u najlon kesi na terasi njihovog porodičnog stana na Južnom bulevaru na Vračaru septembra 2015. godine.

Srbijadanas.com
Foto: Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter