Izvor:
29.11.2016 u 19:28
0

ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO: Uskoro hapse ubicu Jelene!

Zoran Marjanović (38), suprug brutalno ubijene pevačice Jelena Marjanović, otkrio je da će monstrum koji stoji iza surove likvidacije uskoro biti uhapšen.

Marjanović je na društvenim mrežama objavio da je istraga u vezi sa ovim slučajem, koji je uznemirio javnost privodi kraju, što znači da će ubica uskoro biti uhapšen.

– Ajmo svi od srca, podrška srpskoj policiji i inspektorima koji rade na rasvetljavanju ubistva moje supruge i svojim danonoćnim radom privode slučaj kraju – napisao je Zoran na društenoj mreži Fejsbuk, prenosi Srpski telegraf.

Krminolog Zlatko Nikolić, međutim, kaže da Marjanovićev status na Fejsbuku ne znači automatski da je policija na tragu ubici i da se slučaj privodi kraju.

– To zvuči bizarno, neuobičajeno, a u svakom slučaju, konstatacija da privode kraju je pitanje gde sam tu ja. On najviše zna od svih nas, ali nije moje da se bavim time – rekao je Nikolić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter