Izvor:
30.11.2016 u 21:13
0

U DVE POLICIJSKE AKCIJE: Uhapšene dve osobe, zaplenjena ogromna količina droge i oružja!

Policija je, u dve odvojene akcije, zaplenila oko 74 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe, saopšteno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, Policijski službenici su na državnom putu Raška – Kraljevo, u mestu Progorelica kod Kraljeva, prilikom kontrole kombi vozila kojim je upravljao S.D. (1992) iz Trstenika, u posebno napravljenom bunkeru pronašli 51 paket sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

U drugoj akciji, prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog G. R. (1973) u Nišu, policija je pronašla tri kese marihuane, ukupne težine 544,7 grama, 20 patrona kalibra 12 mm marke "remington" i 17 pištoljskih metaka kalibra 7,62 mm.

U saradnji sa policijom iz Bosilegrada, tokom pretresa druge kuće osumnjičenog G.R. pronađeno je 35 osušenih biljaka marihuane težine 16,5 kilograma.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, S.D. i G.R. uhapšeni su i u zakonskom roku, biće privedeni u Više javno tužilaštvo u Kraljevu, odnosno u Nišu.

Osumnjičeni G.R. takođe se tereti i za stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter