Izvor:
30.11.2016 u 21:26
0

POSLE JEDANAEST GODINA SKRIVANJA: U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo! (VIDEO)

Mladen Ždrale zvani "Pata" (35), osuđen na 15 godina zbog učestvovanja u trostrukom ubistvu u Bosni i Hercegovini, uhapšen je u utorak u Novom Sadu, saznaje 021.

Za njim je raspisana međunarodna poternica, a zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od petnaest godina na koju je osuđen pred bosanskim sudom zbog ubistva.

On se nalazi u ekstradicionom pritvoru i biće procesuiran u skladu sa zakonom, saopštila je novosadska policija.

Ekstradicioni pritvor može trajati najduže dva meseca. O pritvaranju je obaveštena Bosna i Hercegovina koja je pozvana da u roku od 18 dana od dana pritvaranja dostavi molbu za izručenje.

Ždrale je 2005. osuđen da je, zajedno sa Borisom Govedaricom, organizovao ubistvo Milorada Todorovića u kafani "Dva bora" u naselju Vraca u Sarajevu. Tom prilikom su ubijene još dve osobe koje su sedele u kafani za susednim stolom.

U optužnici Suda Bosne i Hercegovine navodi se da je Govedarica sa automatskom puškom prišao ugostiteljskom objektu s ciljem da ubije Todorovića, dok je Ždrale ostao za upravljačem ukradenog vozila i čekao da Govedarica ubije Todorovića.

Nakon ubistva, Ždrale i Govedarica su pobegli prema Istočnom Sarajevu.

Podsetimo, u Novom Sadu je u oktobru uhapšen Sanjin Sefić (25) iz BiH, osumnjičen da je pregazio dve studentkinje u Sarajevu.

021.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter