Izvor:
11.05.2016 u 21:01
0

OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je policija privela mladića na JELENINOM GROBU!

Utvrđeno je da sumnjivi mladić u belom dresu nema veze sa ubistvom. Generalno, proveravaju se sve potencijalno sumnjive osobe, prenose beogrdski mediji iz policije.

Muškarac koji je danas na groblju Zbeg u Borči, posle davanja pomena od 40 dana Jeleni Marajanović, uhapšen nema veze sa ubistvom pevačice.

Nakon pomena, na samom izlazu iz groblja, uhapšen je muškarac u belom dresu na kom je pisalo “Mihajlović”. Iako se predstavio kao Jelenin prijatelj, on je bio sumnjiv jer ga ne poznaje ni Jelenina majke a ni porodica Zorana Marjanovića.

Nakon završetka pomena, on je krenuo kuću kao i svi ostali. Jedan od inspektora ga je pratio dok ih je drugi sačekao kolima na Zrenjaninskom putu na izlazu iz kruga groblja. U jednom trenutku mladić se okrenuo i pitao inspektora u civilu nešto, a zatim su nastavili konverzaciju. Kada su došli do automobila, inspektori su mu rekli da uđe u auto.

Ispostavilo se, ipak, da mladić nema veze sa ubistvom pevačice, a prema rečima izvora iz policije utvrđeno je i zašto je policija u stvari priivela mladića.

Utvrđeno je da sumnjiv mladić u belom dresu nema veze sa ubistvom. Generalno, proveravaju se sve potencijalno sumnjive osobe – kažu iz policije.

Iako je danas javljeno da je ubica konačno uhapšen, slučaj Jelena Krsmanović i dalje je ne rešena misterija.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter