Izvor:
03.12.2016 u 17:29
0

SRAMNO OPRAVDANJE MUŠKARCA KOJI JE OKRIVLJEN ZA POKUŠAJE SILOVANJA: Ovako je MANIJAK napadao žene po SRBIJI!

Aleksandar G. (25) iz Rume koji je uhapšen u Čortanovcima zbog sumnje da je u Novom Sadu pokušao da siluje tri žene ostaće u pritvoru do 30 dana, potvrđeno nam je u tužilaštvu.

On je juče saslušan u pratnji advokata, a na predlog Višeg javnog tužilaštva određen mu je pritvor.

Aleksandar se tereti za pokušaj silovanja tri žene, a kako nezvanično saznajemo, dve je probao da siluje u novosadskom naselju Podbara, a jednu u prigradskom naselju Veternik.

Ovaj manijak pokušavao je da se nabaci ženama ispred ulaza u zgradu, da ih dodirne po intimnim delovima tela, ali se i skidao im pokazivao svoj polni organ. Međutim, od poslednjeg silovanja je odustao čim je napadnuta žena podviknula, te se dao u beg. Aleksandar je, prema rečima naših izvora i više puta pokušao da siluje žene, ali nijednom nije uspeo da to uradi, dok je svoja nedela priznao, objasnivši da ima želju da napadne lepe žene i da to ne može da zadrži taj nagon.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar je pokušao da siluje više žena i u drugim gradovima Srbije, a u Novom Sadu je boravio kada je dolazio da poseti majku, a često je bio u Čortanovcima.

Podsetimo, novosadska policija privela ga je dan nakon što su objavili njegovu fotografiju i snimak sa sigurnosnih kamera stambene zgrade.Manijaka su građani prepoznali i javili to policajcima koji su ga pronašli u selu Čortanovcima, gde je, kako saznajemo često boravio, ali to nije bila njegova prijavljena adresa.

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter