Izvor:
03.12.2016 u 21:27
0

PUCNJAVA NA HORGOŠU: Jedna osoba ranjena, nije isključeno da je u pitanju obračun migranata sa…

U blizini graničnog prelaza Horgoš u utorak je zasad nepoznato lice pucalo na grupu iranskih migranata, od kojih je jedan lakše povređen, potvrđeno je Tanjugu u MUP Srbije.

Direktor subotičke bolnice Goran Bićanin rekao je za Tanjug da je tog dana uveče hospitalizovan iranski državljanin F. J. (32), koji je imao prostrelnu ranu.

On je i dalje na lečenju u bolnici, a njegovo stanje je stabilno.

U MUP-u Srbije navode da policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja.

U Policijskoj upravi u Subotici Tanjugu je ranije rečeno da se incident nije dogodio na njihovoj teritoriji.

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Ranije danas portal Vojvodina danas na mađarskom jeziku preneo je informaciju mađarske državne televizije M1 da su tri Iranca iz kampa kod Horgoša krenula u utorak oko 18 casova prema obližnjoj benzinskoj pumpi i da je neko pucao u njih dok su pešačili.

Migranti su videli trojicu muškaraca koji su bežali sa nadvožnjaka, prenela je M1 televizija i dodala da "nije iskljuceno da su pocinioci krijumcari ljudima".

Tanjug
Foto. Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter