Izvor:
06.12.2016 u 18:14
0

Filmsko hapšenje u Beogradu: Razbojnik pljačkao pošte i banku, ukrao 6 MILIONA DINARA!

Mladić D.K. (22) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više razbojništava u poštama i bankama na području Beograda.

On se sumnjiči da je u periodu od juna do septembra ove godine izvršio pet razbojništava – četiri u poštama na opštinama Čukarica, Obrenovac i Zvezdara i jedno razbojništvo u banci na Vračaru, koje je oštetio za više od šest miliona dinara.

Krivična dela je, kako se sumnja, izvršio tako što je dolazio do ovih pošta i banke i osmatrao ih, a potom maskiran ulazio u objekte i uz pretnju pištoljem od radnika uzimao novac.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva, D.K. će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

Izvor:MUP
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter