Izvor:
06.12.2016 u 20:35
0

Brza akcija policije: Uhapšeni lopovi koji su pljačkali KUĆE!

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su prilikom izvršenja krivičnog dela D. Č. (37) i G. N. (40), osumnjičene da su izvršili tešku krađu u kući u okolini Ljubovije.

Policija ih je zatekla u dvorištu i kod njih pronašla 26.000 dinara i 1.775 evra u različitim apoenima, kao i torbu u kojoj se nalazio alat korišćen za izvršenje krivičnog dela, saopštila je PU Šabac.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, D. Č. i G. N. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu koja ih tereti za tešku krađu biti privedeni tužiocu, navedeno je u saopštenju.

Osumnjičeni su od ranije poznati policiji.

Tanjug
Foto:Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter