Izvor:
07.12.2016 u 02:00
0

Brutalno nasilje u Banjaluci: Poznati harmonikaš i budući lekar PRETUKAO verenicu!

Harmonikaš poznatog banjalučkog benda "Ko to tamo peva" i budući lekar Uroš Ritan (28) nedavno je pretukao svoju sada već bivšu verenicu J.R.(30).

Kako saznaje "mojabanjaluka.info’’ sukob se dogodio 27. novembra ispred kluba "Drama", da bi potom isti nasilno odvezao devojku na banjalučko izletište “Ponir” i tamo je pretukao, piše mojabanjaluka.info

– Devojka je zadobila teške povrede glave i toraksa, kao i potres mozga i iščašenje zgloba – tvrdi izvor.

Kako saznajemo reč je o sukobu između sada već bivših verenika.

Kako je potvrđeno iz UKC RS, J.R. juče je puštena na kućno lečenje.

Iz Centra javne bezbednosti (CJB) Banjaluka, navode da su upoznati sa ovim slučajom i da su postupili po prijavi.

– Policijski službenici PS Centar 1 obavešteni su 1. decembra od strane oštećene J.R. da je 27. novembra fizički napadunuta ispred ugostiteljskog objekta ‘’Drama’’ u Banjaluci od strane lica U.R. – kazala je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako je navela Markanović, oštećena je u prijavi navela da joj je U.R. naneo povrede u predelu glave i tela. O svemu je obavešteno je i Okružno javno tužilaštvo.

Iz Tužilaštva je naloženo da se osumnjičeni pusti na slobodu nakon ispitivanja i da se u redovnu proceduru dostavi izveštaj o počinjemom krivičnom delu nasilje u porodici – vanbračnoj zajednici.

Banjalučka policija je dostavila izveštaj Centru za socijalni rad Banjaluka, koji će postupiti u skladu sa zakonom i propisima.

Mojabanjaluka.info
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter