Izvor:
08.12.2016 u 22:35
0

Vozač GSP zavodnik mladih, ali i udatih žena: Dok je vozio, brutalno ga napala BESNA braća i muževi!

Svi koji poznaju ovog šofera znaju da je veliki švaler, te da uspeva da zavede kako mlade devojke, tako i udate žene.

Krajnje neobična priča dogodila se u autobusu GSP na liniji 302, kada je grupa lokalnih mladića iz Grocke pretukla vozača D.P (49) zbog toga što ga bije glas velikog zavodnika!

Incident se dogodio u nedelju uveče oko 21.30 sati, a sve su zabeležile i kamere u vozilu, dok zaposleni u ovom javnom preduzeću danima pričaju o slučaju u kojem je D.P jedva spasio živu glavu.

– Njih četvorica ušla su na prva vrata i krenula da ga provociraju raznim psovkama, uvredama i najgorim kletvama. Vozač je na urlike “Pi.ko jedna, gade, ološu” samo mirno odgovorio sa “jesam” i nastavio da vozi.

– Tada su počeli i da ga pljuju! U jednom momentu je jedan od napadača sa kapuljačom na glavi preskočio šipku i našao se bukvalno nad vozačem. Počeo je da ga udara pesnicama i sve je trajalo minut-dva. Nije mi jasno kako je D.P. uspeo da zaustavi autobus – objašnjava naš izvor iz GSP i dodaje da on nije želeo da podnese krivičnu prijavu protiv nasilnika jer zna da je kriv.

Naime, prema njegovim navodima, svi koji poznaju ovog šofera znaju da je veliki švaler, te da uspeva da zavede kako mlade devojke, tako i udate žene.

– Ispostavilo se da se on paralelno zabavljao sa sestrama dva momka koja su ga verbalno napala, a da je treća osoba zapravo ljubomorni muž žene sa kojom se takođe viđao, a priča se da joj je čak i napravio dete – kaže sagovornik iz oovog preduzeća, koji je obavešten i sa informacijom da se zabranjena ljubav rodila u kafiću gde je dotična supruga radila u blizini okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici.

Policija je upoznata sa slučajem, a snimak napada se nalazi u dispečerskom centru GSP i Direkciji za javni prevoz.

Vozač je zadobio nekoliko udaraca u glavu, a osim ogrebotina i par modrica nije zadobio ozbiljnije povrede.

Telegraf.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter