Izvor:
09.12.2016 u 02:14
0

Proneverili više od 65 miliona: Policija u Rumi rasvetlila slučaj, uhapšene četiri osobe!

Policija u Rumi rasvetlila je proneveru više od 65 miliona dinara na štetu vlasnika privrednog društva u Pećincima i uhapsila četiri osobe koje se sumnjiče za to krivično delo, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, sumnja se da, uhapšeni D. G. (27), Z. M. (53), P. L. (32) i M. S. (25), zaposleni na benzinskoj pumpi u vlasništvu privrednog društva, nisu izdavali fiskalni račun kupcima.

Pretpostavlja se da su prisvajali gotovinu što su pravdali falsifikovanjem internih otpremnica preduzeća koje su izdavane za potrošnju poljoprivrednih i radnih mašina u vlasništvu preduzeća.

Osumnjičeni se takođe terete da su u privatne automobile sipali gorivo koje nisu plaćali, već su sačinjavali falsifikovane otpremnice.Prilikom pretresa stana Z. M., policija je pronašla dinare i devize za koji se sumnja da su protivpravno prisvojeni.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, određen im je pritvor do 30 dana.

Krivična prijava u redovnom postupku je podneta i protiv osoba starosti 23 i 37 godina, takođe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili isto krivično delo.

Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter