Izvor:
22.12.2016 u 00:56
0

Policajci nisu mogli da veruju: Smederevski taksista usred dana naduvao 3,59 promila alkohola u krvi! (video)

Jedan Smederevac koji se srećom zatekao na mestu nesreće uspeo je da spasi život jednom taksisti, tako što je mu oteo ključeve i pozvao policiju posle udarca u banderu.

Naime smederevska policija zaustavila je taksitu, koji je prethodono u Balkanskoj ulici u Smederevu udario u banderu. Kako je bio u vidno pijanom stanju, on je podvrgnut je alko-testu.

Međutim, policija nije očekivala da će čovek, koji ne sme da ima ni promil alkohola u krvi jer se bavi prevoženjem putnika bude pijan.

Saobraćajci su alko testom utvrdili da je taksista vozio sa 3,58 promila alkohola u krvi.

Taksista je priveden u policijsku stanicu na trežnjenje, a protiv njega je podneta i krivična prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Pogledajte, video:

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter