Izvor:
13.05.2016 u 20:26
0

NAJNOVIJI DETALJI ISTRAGE: Pevačicu ubio NARKOMAN?

Kako pišu beogradski mediji, policija sumnja da svi u Borči koji uzimaju psihoaktivne supstance već znaju ko je ubio Jelenu. Tačnije samo se čeka trenutak ko će od njih da progovori.

Inspektori koji rasvetljavaju ubistvo pevačice Jelene Marjanović, smatraju da postoji realna mogućnost da ju je ubio neki narkoman kao i da njeno ubistvo uopšte nije bilo planirano.

Sve više sumnjamo da joj je tokom trčanja neki od narkomana nešto dobacio, na šta je ona odgovorila, a što je njega isprovociralo pa ju je napao. Sumnjamo i da svi u Borči koji uzimaju psihoaktivne supstance znaju ko je to učinio, i samo čekamo trenutak kada će neko od njih da progovori. Zato s vremena na vreme ispitujemo sve osobe u Borči za koje znamo da su narkomani – kaže naš izvor iz istrage za Telegraf.

On dodaje da kako vreme odmiče, ovo ubistvo, koliko god bilo misteriozno uopšte ne deluje kao isplanirano. Dodaje i da Marjanovići jesu čudnog ponašanja, pa zato svi sumnjaju u njih.

Međutim, sada se sa sigurnošću ne može upirati prstom ni u koga – rekao je izvor.

Potsećamo Jelena Marjanović je pre više od 40 dana pronađena mrtva u kanalu u Crvenki. Kriminlozi spekulišu da je ona poznavala ubicu i da se sa njim sastala kobnog dana.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter