Izvor:
25.12.2016 u 02:04
0

Ispovest zlostavljane žene: Suprug me godinama maltretira, tukao me PENDREKOM, plašim se za svoj život!

Godinama me je maltretirao, imala sam jezive povrede po licu i telu, nisam smela da izlazim iz kuće. On je u zatvoru, ali se plašim za život.

Suprug me godinama psihički i fizički maltretira. On je sada u pritvoru, ali ja strahujem za svoj život. Tukao me je pendrekom, bilo je strašno.

Ovim rečima za Kurir počinje svoju potresnu ispovest Sanja K., žrtva porodičnog nasilja.

Sve zabranio

– Imala sam jezive povrede po telu i licu, koje je evidentirao i lekar. Često me je muž tukao pendrekom, a u danima kada su povrede bile izražene, nisam izlazila nigde iz kuće. Zabranio mi je da nađem posao i da se družim s prijateljicama – priseća se naša sagovornica.

Ona sa suprugom ima dvoje male dece, a nakon svakodnevnog nasilja Sanja je utočište pronašla u sigurnoj kući.
– U situacijama kada sam dobijala batine, deca su se nalazila u drugoj sobi ili su spavala. Dobro je pa nisu stalno gledala kako me on brutalno bije. Uvek sam se trudila da izbegavam bilo kakvu raspravu i polemiku s njim i da ga ne izazivam na bilo koji način. Trpela sam udarce u sebi, da ne jauknem ili ne zaplačem, kako dečica ne bi čula – priča Sanja jedva suzdržavajući suze.

Kako kaže, tukao ju je i zbog najmanjih sitnica i banalnih stvari.

Ljubomoran

– Bio je ljubomoran, a dobijala sam batine i ako se njemu ne sviđa kako sam sredila i očistila kuću. Odlučila sam konačno da stavim tačku na sve brutalnosti koje mi je radio. Prijavila sam ga, a razlog je bio strah, koji nisam mogla više da kontrolišem. Počela sam da se plašim za svoj život, mislim da je on u stanju da me ubije.

Njen suprug je sada u pritvoru, ali će on uskoro biti na slobodi i njen strah zbog toga ne jenjava.
– On neće biti u stanju da pređe preko toga što sam ga prijavila. Nisam mogla da ostanem u našoj kući, pobegla sam i pomoć pronašla u sigurnoj kući – završava svoju ispovest Sanja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter