Izvor:
25.12.2016 u 20:25
0

Stravična nesreća iznad Crnog mora: Ovo su članovi ruskog ansambla koji su bili u avionu, krenuli na proslavu, a završili tragično! (video)

Članovi ruskog vojnog ansambla Aleksandrov, njih 64, nalazilo su se u avionu Tupoljev TU-154 koji se jutros srušio u Crno more.

Avion je leteo iz Sočija u Siriju, a hor je trebalo da nastupa na proslavi Nove godine u ruskoj vojnoj bazi Hmeimin, a osim tri pevača, svi članovi hora Aleksandrov su bili u avionu.

Vodeći solo pevač Vadim Ananijev je morao da propusti let i ostane kod kuće zbog rođenja trećeg deteta, prenosi agencija TAS S.

Ovaj ansambl ima dugu istoriju- postoje više od 90 godina, a stavljaju ga u rang sa ruskim brendovima poput Boljšoj teatra, Ermitaža, Tretjakovske galerije i Muzeja dijamanta moskovskog Kremlja.

Ruski vojni ansambl sačinjavaju izuzetni umetnici, a ima146 članova. Hor peva na gotovo svim jezicima, uključujući i kineski, indijski, turiski itd.

2015. nastupali su i u Beogradu u Domu sindikata, a to je bio 11 po redu koncert ovog ansambla u našoj prestonici.

Avion ruskog Ministarstva odbrane "Tu-154" sa 91 osobom pao je jutros u Crno more nakon poletanja iz Sočija prema Siriji, a vojni istražitelji Istražnog komiteta Rusije otvorili su krivičnu istragu, rekla je za TAS S portparolka tog komiteta Svetlana Petrenko.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter