Izvor:
27.12.2016 u 20:19
0

Brutalni koljač ISIS-a se krije u SRBIJI: Obaveštene tajne službe, svi u strahu od KRVAVOG UBICE!

Lavdrim Muhadžeri (27), jedan od značajnijih pripadnika Islamske države u Siriji, vratio se na Kosovo, piše italijanski L’Espresso.

talijanske vlasti su odmah o tome obavestile tajne službe na Kosovu, u Makedoniji i Albaniji. Muhadžeri je na Kosovo navodno došao sredinom studenog.

On je zapovednik terorističke grupe ISIS-a poznate pod nazivom “Balkanska brigada“. Planirao je napad na izraelske reprezentativce u Albaniji. Taj je napad otkriven na vreme i sprečen. Muhakšeri je poznat i pod imenom Abu Abdulah al Kosovo i nadimkom “Koljač iz Kačanika“.

U Siriju je prvi put otišao 2012. godine, a pre toga je radio za NATO u Avganistanu. Muhadžeri se u oktobru 2013. godine pojavio na klipovima ISIS-a, a na jednoj od tih snimaka se vidi kako se žrtvama seku glave. Od avgusta 2014. godine je na poternici Interpola. Poslednji put je viđen u javnosti pre godinu dana u Mosulu.

Telegraf.rs
Foto:Facebook/Lavdrim Xhihadist Muhaxher

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter