Izvor:
04.01.2017 u 16:17
0

UŽAS U BEOGRADU: Tri puta pokušala sebi da oduzme život!

Sumnja se da je devojka pokušala da izvrši samoubistvo skokom pod tramvaj u Požeškoj ulici na Hipodromu kod nadvožnjaka. Kako u svojoj nameri nije uspela, pobegla je, zatim skočila sa nadvožnjaka i pala na travnatu površinu.

Tu se nije zaustavila, te je, prema nezvaničnim informacijama u Paštrovićevoj ulici presekla sebi vene.

Jutros oko sedam sati našim službama je javljeno da je devojku, koja navodno ima 21 godinu, udario tramvaj u Požeškoj ulici, međutim, ona je prema navodima policije, pala, a zatim ustala i pobegla sa mesta događaja skočivši sa nadvožnjaka. Potom je pronađena u obližnjem dvorištu sa zasečenim venama. Naša ekipa ju je odvezla na VMA – rekla je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Blia je odlučna u nameri da sebi oduzme život.

Izvor: Telegraf.rs/Pink
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter