Izvor:
12.01.2017 u 04:10
0

Teška nesreća kod Novog Sada: Sudar putničkog i teretnog voza, dvadeset dve osobe…

Dvadeset dve osobe su povređene u sudaru putničkog i teretnog voza, koji se večeras dogodio u blizini Novog Sada, a među povređenima nema životno ugroženih, rekao je Tanjugu direktor službe novosadske Hitne pomoći Bogdan Živanović.

On je kazao da je među povređenim putnicima četvoro zadobilo teže, a 18 putnika lakše telesne povrede.

– Naša dispečerska služba je u 19.34 sata dobila telefonski poziv sa obaveštenjem da je došlo do sudara vozova. Kako je na licu mesta bio nepristupačan teren, povređeni su drugim vozom preveženi do Glavne železničke stanice u Novom Sadu odakle su kolima hitne pomoći transportovani u Klinički centar – rekao je Živanović.

Prema njegovim rečima, na Glavnu železničku stanicu odmah po dojavi o nesreći stiglo je devet ekipa hitne pomoći i svi povređeni su, kako je istakao, bez problema prevezeni u Klinički centar Vojvodine na dalju opservaciju.

– Najvažnije je da poginulih i životno ugroženih nema, a možemo istaći da su hitna pomoć, policija i vatrogasne službe svoj posao odradile na visokom nivou – rekao je Živanović.

Na železničkoj pruzi Beograd-Novi Sad dogodila nesreća.

Kako je ranije Tanjugu rečeno u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, putnički voz udario je brzinom od 15 kilometara na sat u poslednji vagon teretnog voza koji se nalazio ispred njega.

Mašinovođa nije povređen.

Nesreća se dogodila između železničkih stanica Sajlovo-Kisač, pored Novog Sada.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter