Izvor:
20.01.2017 u 01:23
0

Pao diler na granici sa Crnom Gorom: Pokušao da prokrijumčari TRI KILOGRAMA SKANKA!

Kolašinac D.B. (31) uhapšen je na graničnom prelazu Dobrakovo zbog pokušaja krijumčarenja tri kilograma skanka iz Crne Gore u Srbiju.

Droga je bila ušivena u jaknu koja se nalazila u rancu sa drugom garderobom, a otkrili su je crnogorski carinarnici i policajci prilikom noćašnje kontrole autobusa na liniji Herceg Novi-Beograd.

Reč je o tri pakovanja droge, ukupne težine 2.920 grama, koja su bila ušivena u jaknu koja je sa drugom garderobom bila u rancu – navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i MUP-a Crne Gore.

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je D.B. skank nabavio u nameri da ga prokrijumčari u Srbiju radi dalje prodaje.

Tužilac je, nakon saslušanja, odredio policijsko zadržavanje D.B. do privođenja nadležnom sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju.

Izvor: Espresso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter