Izvor:
21.01.2017 u 20:03
0

STRAVIČAN PRIZOR U LOZOVIKU: Sin se smrzao klečeći, majka se zaledila u krevetu!

U naselju Lozovik pronađena zamrznuta, beživotna tela Angeline Tufegdžić (80) i njenog sina Živorada (51), koji su živeli u bedi, pet godina bez struje i prihoda.

Majka i sin Angelina (80) i Živorad Tufegdžić (51) pronađeni su mrtvi pre dva dana u selu Lozoviku kod Velike Plane, a pretpostavlja se da su umrli od gladi i hladnoće!

Smrznuta tela nesrećnih ljudi pronašao je muž Angelinine starije ćerke i Živoradove sestre Dragane, Sreten Milivojević, a došao je na poziv zabrinutog komšije koji Tufegdžiće nije video danima.

– Kad sam došao, u kući je bio mrkli mrak, jer nisu imali struje. Dozivao sam ih bezuspešno, a onda sam od komšije uzeo sveću da bih bar nešto mogao da vidim. Angelina je ležala na krevetu, sa nogama na podu, umotana u ćebe, i bila je smrznuta, a u sobi prekoputa zatekao sam Živorada skamenjenog u klečećem položaju, bilo je jezivo! Odmah sam pozvao policiju – jecajući je rekao za Kurir Sreten Milivojević, koji živi na drugom kraju sela.

Prema njegovim rečima, Angelina i Živorad su teško živeli, bez prihoda, a struju nisu imali već pet godina.
– Poslednji put smo se videli za Svetog Nikolu, u decembru. Možda su ležali tu mrtvi i deset dana! Supruga i ja teško živimo, pa nismo mogli finansijski da im pomažemo. Angelina i Živorad nisu mogli da primaju pomoć od Centra za socijalni rad jer je Angelina na svoje ime imala 60 ari placa, ali prošlog marta su dobili jednokratnu pomoć od 11.000 dinara i šporet na drva. Strašno je ovo što se desilo – kaže Milivojević i potreseno dodaje:

– Živorad je svojevremeno pričao da će i on umreti kad mu umre majka. Nije se nikad ženio i majka mu je bila sve. Eto, tako se na kraju i desilo.

Angelina je imala i ćerku Mirjanu, koja je juče s mužem Dobricom Simićem bila na licu mesta kako bi sahranila majku i brata.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter