Izvor:
23.01.2017 u 01:53
0

KRVAVI PIR u noćnom klubu: Nožem preklao jednog mladića, a drugog izbo!

Damir Dulić (29) preminuo je u banjalučkom Kliničkom centru nakon što je sinoć izboden ispred noćnog kluba “Palaco” u Sanskom Mostu.

Kako se saznaje, Damir Dulić je u Službu hitne pomoći u Sanskom Mostu dovezen oko 3:30 sati sa teškom povredom vrata, pa je odmah uz medicinsku pratnju upućen u Klinički centar u Banjuluku gde je oko 7:30 sati i preminuo.

Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je u ranim jutarnjim satima dojavljeno da se ispred pomenutog noćnog kluba u Sanskom Mostu nalaze dve osobe povređene nožem. Policija je na mesto događaja došla zajedno sa Hitnom pomoći gde je zatekla povređenog Dulića i Ersida S., obojicu iz Sanskog Mosta.

Duliću je u vrat dve ubodne rane zadao Ernad K. (34) , da bi potom nasrnuo i na Ersida kojeg je ubo u ruku. Ernad K. je u bekstvu i za njim tragaju.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter