Izvor:
28.01.2017 u 01:06
0

Uhapšen vozač koji je pokosio pešaka na Novom Beogradu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su vozača za koga se sumnja da je u četvrtak, u prepodnevnim satima, na Novom Beogradu oborio pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Sumnja se da je N.M. (1984), automobilom marke "opel meriva", na raskrsnici ulica Evropske i Gandijeve, u 8:10 sati, oborio 72-godišnjeg muškarca, a potom pobegao sa lica mesta, saopštio je MUP.

Vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On će, po isteku zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Tanjug.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter