Izvor:
01.02.2017 u 15:15
0

Napali je migranti u Obrenovcu: Pokušali da joj UKRADU BEBU!

Anu Blažić, mladu majku iz Obrenovca, juče je oko 19 sati u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu napala nekolicina migranta, a po rečima njenog brata, azilanti su pokušali da joj otmu kolica sa bebom.

Moja sestra se šetala sa svojom bebom i dvoje moje dece, sinom od osam i ćerkom od pet. U Nemanjinoj ulici su je napali azilanti, pokušali su da joj otmu kolica, ali je nekako uspela da se odbrani od njih. Jedan čovek, koji je bio tu u blizini, pomogao joj je da ih otera – izjavio je brat napadnute žene, Predgrag Velimirović za lokalnu televiziju.

On je dodao da su njegova deca bila veoma uzrujana nakon obog incidenta i da se plaše da izađu iz kuće. Slučaj je prijavljen policiji.

Inscident se odigrao ispred menjačnice koja je pokrivena video nadzorom i policija i tužilaštvo su juče tražili snimak od vlasnika. Istraga će pokazati šta se tu zaista desilo i mi očekujemo njihovu brzu reakciju. Duboko smo razočarani postupkom ovih ljudi. Sve i da su je samo udarili, da nisu pokušali da joj uzmu dete, nedopustivo je ovako uzvratiti na gostoprimstvo Obrenovčana, koji su ih, jer nemaju gde, primili u svoj grad kada je napolju bilo -15 stepeni – rekao je predsednik ove opštine Miroslav Čučković.

Pre dve nedelje u prihvatni centar u Obrenovcu premešteno je oko 200 migranata, koji su prethodno boravili u rasturenim barakama iza Glavne železničke stanice u Beogradu. Ovo nije prvi incident koji se desio od tada.

– Ministar Stefanović je poslao dodatne snage policije da u kontrolišu šta se dešava u kampu, a minsitar Vulin je promenio režim kretanja migranata u kasarni "Bora Marković". Oni će unutar kampa imati hranu, vodu, lekove i krevete, a oni koji žele, moći će da svaki dan odu u Beograd u periodu od 10 do 17 časova, pod pratnjom i nadzorom policijskih brigada grada Beograda. Nadalje, neće imati nikakve potrebe da dolaze u kontakt sa lokalnim stanovništvom – objasnio je Čučković.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter