Izvor:
08.02.2017 u 23:31
0

Preokret u slučaju Topčider: STRANI AGENTI UBILI GARDISTE, DOK SU TRAGALI ZA MLADIĆEM?!

Istraga je došla do informacije da su Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović ubijeni jer su se našli na putu agentima koji su došli u kasarnu da bi otkrili Mladićevo skrovište, za šta su imali dojavu.

Slučaj Topčider, ne prestaje da šokira javnost, ni dvanaest godina nakon jezivog ubistva. Spekuliše se da je došlo do totalnog preokreta u istrazi i da se krenulo u pravcu nove teorije kako je došlo do ubistva. Jedna od njih je da iza ovog ubistva stoji strani faktor, to jest tzv. lovci na haške glave.

Zbog smrti dvojice mladića na Topčideru, saslušano je pet novih svedoka. Na osnovu novih saznanja, postoje ozbiljne indicije da su tog dana strani špijuni tražili generala Ratka Mladića, ali su ih dvojica gardista primetila, pa su strani agenti likvidirali vojnike koji su ih otkrili.

Srpski telegraf
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter