Izvor:
09.02.2017 u 03:44
0

Crnogorska mafija iza pokušaja likvidacije na Voždovcu: POČELA BORBA ZA SRPSKO NARKO-TRŽIŠTE, BIĆE KRVAVO!

Bombu ispod automobila Crnogorci postavljaju najčešće kada neki narko-diler hoće da izađe iz posla, pa predstavlja opasnost po ostatak klana.

Narko-diler, Ivan Ćirić (38), koji je danas teško povređen u eksploziji automobila u beogradskom naselju Braće Jerković, samo je jedna u nizu meta u obračunu klanova koji se dešavaju poslednjih godinu dana.

Kako saznajemo, način na koji je današnji atentat izveden, po svemu podseća na crnogorski sistem likvidacije.

BEOGRADSKO PODZEMLJE NIKAD SIROMAŠNIJE, BIĆE OVOGA JOŠ

Bomba ispod automobila najčešće se primenjuje u slučajevima kada je nekome ukraden tovar droge ili izvršena bilo kakva prevara sa narkoticima, a još češće kada dugogodišnji narko-diler pokuša da izađe iz posla.

Tada predstavlja opasnost za ostatak klana, pa bombom crnogorski klanovi (ili oni koji ih kopiraju) ostavljaju svoj potpis.

– Trenutno ima pet klanova koji se bore za prevlast na srpskoj teritoriji. Crnogorski klanovi Srbiju vide kao teritoriju koju lako mogu da osvoje jer su finansijski nadmoćniji. Beogradsko podzemlje je toliko osiromašilo da nemaju ni za cigarete. Borba je počela, sad ubija ko koga dohvati. Biće toga još – kaže naš izvor.

Ovo nije prvi put da se Ćirić našao na meti atentatora. Njega su, kako saznajemo, već dva puta pokušali da ubiju.

KAKO SU RANIJE POKUŠAVALI DA GA UBIJU

Prvi atentat izveden je na isti način kao i danas – u njegov automobil podmetnut je eksploziv i tada je jedva preživeo. Drugi put atentatori su se oslonili na vatreno oružje, pucali su u narko-dilera, ali je on i iz te sačekuše izašao živ.

Takođe, Ćirić je navodno bio blizak za Baraninom Vasom Pavićevićem, bokserom i vođom crnogorskog podzemlja. Pavićević je, kao i Ćirić, preživeo dva atentata.

Crnogorac je nastradao početkom devedesetih, u trećoj sačekuši, kada je u njega ispaljeno između 60 i 100 metaka različitog kalibra. Ovoliko metaka govori o tome koliko su ubice strahovale od njega, pa su pucali plašeći se da slučajno opet ne prežive.

Treći pokušaj ubistva na Ćirića izveden je nedaleko od njegove kuće, što, kako naš izvor kaže, takođe govori o tome da je bio dobro praćen i da ni u ovom slučaju ubice nisu htele da rizikuju neuspešan atentat.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter