Izvor:
09.02.2017 u 16:26
0

APEL POLICIJE: Nestala devojčica od 15 godina!

U noći između subote i nedelje je u Sivcu nestala petnaestogodišnja devojčica Ivana Vemić. Od tog trenutka nema nikakvih informacija o tome gde bi ona mogla da se nalazi.

Porodica apeluje na sve one koji bi mogli imati bilo kakvu informaciju o Ivani da je jave u najbližu policijsku stanicu. Istraga o nestanku petnaestogodišnje Ivane Vemić je u toku. Za sada se ne zna šta se dogodilo u noći između subote i nedelje u Sivcu, kada je nestala po povratku kući iz lokalne diskoteke, od tada joj se gubi svaki trag.

– Naša miljenica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom (sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom) koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice, zaveo je, svestan njenih 15 godina, nesvestan njene psihičke razvijenosti, njene svesnosti o donošenju odluka, i nesvestan njene razvijenosti.

Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost. Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 0611850061 Dragan (otac), 0612591715 Snežana (majka).

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter