Izvor:
13.02.2017 u 15:55
0

Detalji porodične tragedije u Bečeju: UDARIO SUPRUGU NEKOLIKO PUTA ČEKIĆEM U GLAVU, POPIO LEKOVE I ZAKLJUČAO SE U SOBU!

Gašpar Čoti (71) ubio je jutros svoju suprugu Ivanku (69) u njihovoj porodičnoj kući u Bečeju. Starac je suprugu udario nekoliko puta čekićem u glavu,nakon čega je popio lekove i zaključao se u sobu.

U trenutku zločina Ivanka je spavala. Od siline udaraca nesrećna žena je odmah izdahnula. Njeno telo pronašla je ćerka Marika, koja je pozvala policiju.

Kako sam čula Gašpar je ubio Ivanku na spavanju, a potom popio više lekova za spavanje. Kada se probudila njihova ćerka, koja živi u drugom delu kuće, pronašla je telo i pozvala policiju, koja je uhapsila nejnog oca – kaže komšinica Ilona Gabor.

Ona je dodala da je Gašpar i ranije imao psihičkih problema:

Često se zaključavao u sobu i odbijao hranu. Posle toga je išao kod lekara i njegovo stanje se stabilizovalo. Međutim, poslednjih nekoliko dana ponovo je počeo da se zaključava. Niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto – kaže komšinica Gotijevih.

Policija je morala da razvali vrata kako bi uhapsila Gašpara Gotija :

On je odveden u bolnicu, a Ivankino telo je nakon dva sata upućeno u Institut za sudsku medicinu na obdukciju – priča komšinica.

Porodica se zatvorila u kuću i nije htela da izlazi napolje.

Izvor: Telegraf
Foto: Informer, Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter