Izvor:
17.02.2017 u 23:59
0

ODLAZAK MLADOG VATERPOLISTE: Preminuo Radosav Andrejić!

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je posle teške bolesti u 22. godini, obajvio je Vaterpolo klub Partizan.

Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, je pre godinu dana oboleo od leukemije. Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio.

Radosav Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima. Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mlađim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih.

Radosavov tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti.

U akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i operaciju Radosava Andrejića uključio se, između ostalih, i Vaterpolo klub Partizan, koji je organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.

Kurir.rs
Foto: Facebook/radosav andrejic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter