Izvor:
19.02.2017 u 23:39
0

UŽAS KOD BAJINE BAŠTE: Komšija starca sekao nožem i izbio mu zube!

Penzioner Miroslav Božić (73) iz sela Dub kod Bajine Bašte tvrdi da ga je u sredu brutalno pretukao komšija s trojicom svojih prijatelja, i to bez ikakvog povoda. Božić kaže da su mu trojica muškaraca od četrdesetak godina izbili dva zuba, iskasapili ga nožem i naneli mu više povreda po čitavom telu i glavi.

Starac objašnjava da mu je komšija, s kojim je godinama bio u svađi, 15. februara oko 20 sati zakucao na vrata sa željom da se konačno pomire.

On je došao kod mene kući i pozvao me da dođem kod njega da nešto pojedemo i popijemo i da se ispričamo. Rekao mi je da je krajnje vreme da zakopamo ratne sekire, jer smo u svađi već 10 godina. Nisam ni slutio šta me čeka, pa sam pristao da se pomirimo i otišao s njim – priča za Kurir Miroslav Božić.

On kaže da je kod komšije zatekao trojicu muškaraca koje ne poznaje.
Seo sam. Malo smo popričali i popili pivo, a onda je komšija počeo da me izaziva na tuču. Naravno da nisam pristao, jer kako ću se ja od sedamdeset i kusur godina i 50 kilograma tući s njima? Onda me je on iznenada nokautirao i oborio na pod. Jedan njegov rođak je tada otišao, a njih trojica su nastavila da me tuku. Izudarali su me od glave do pete – kaže pretučeni Miroslav i dodaje da su ga trojica muškaraca, koji su fizički neuporedivo jači od njega, izneli iz kuće na livadu, gde su ga besomučno tukli više od sat vremena.
– Poneli su i nož i stavili mi ga pod grlo. Mislio sam da sam gotov. Nisam smeo ništa da im kažem, a nisam nikako mogao da im se suprotstavim. Onda su počeli da me seku nožem po uvetu, licu i rukama. Umlatili su me samo tako
– prepričava Božić užas koji je preživeo.

On dodaje da su nasilnici likovali dok su ga pesničili.
Rekli su da me više neće biti ako odem u policiju – objašnjava naš sagovornik.

Kako kaže, siledžije su prestale da se iživljavaju nad njim jer su mislili da su ga ubili.
U jednom trenutku sam počeo da gubim svest. Oni su mislili da su me ubili. Tada su se međusobno posvađali. Čuo sam ih kako se dogovaraju da pobegnu iz zemlje – kaže Miroslav.

Božić objašnjava da je nekako uspeo da siđe do glavnog puta.
Tu su me našle komšije. Odmah su pozvali policiju i odvezli me u bolnicu.

Ostanite uz happytv.rs.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter