Izvor:
20.02.2017 u 01:25
0

PAO CRNI GRUJA: Član Kekinog klana uhapšen na Banjici u „audiju“ i sa pancirom!

Beogradska policija uhapsila je na Banjici Nenada Grujovića, zvanog Crni Gruja, pripadnika novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke.

Grujović je zaustavljen u blindiranom "audiju A8", a osim što je imao pancir na sebi, kod njega je nađen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Grujović, koji je proveo deset godina u pritvoru, na slobodi se nalazi od marta 2016. On je, naime, prvostepenom presudom osuđen na deset godina zbog pljačke pošte u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu prilikom koje je ubijen radnik Vesko Babović.

Sud nije uspeo da utvrdi ko je od pljackaša konkretno ubio Babovića, tako da je Grujović osuđen samo za pljačku.

On na slobodi čeka pravosnažnost presude, odnosno da Apelacioni sud donese konačnu presudu, premda je s obzirom na vreme provedeno u pritvoru praktično već odležao kaznu.

Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter