Izvor:
21.02.2017 u 02:06
0

SUD DONEO ODLUKU: Simon dobio zabranu prilaska Milici Dabović!

Košarkašica Milica Dabović zadržala se duže od sat vremena u tužilaštvu gde je davala izjavu o incidentu kada ju je napao bivši momak Šime Šiklić Simon.

Milicu je nakon saslušanja sačekala drugarica, koja je pokušala da sakrije košarkašicu od fotografa.

Odlučni sam protivnik nasilja nad ženama – rekla je i Milica. Na pitanje novinara zašto ju je bivši momak davio, proslavljana košarkašica je kratko odgovorila: "To pitajte njega".

Osim toga, Milica je negirala navode pojedinih medija koji su objavili informaciju da par već nekoliko meseci nije zajedno. – Laž je da nismo u vezi od decembra – rekla je Milica nakon saslušanja.

Sa druge strane, Šiklić je pre nje dao izjavu tužiocu i pušten je da se brani sa slobode. Portparol Prvog osnovnog javnog tužilaštva rekla je za Alo.rs, da se Šiklić tereti za ugrožavanje sigurnosti i da mu je oduzet pasoš, kao i da ima zabranu prilaska oštećenoj Milici Dabović.

Pored toga Šiklić ima obavezu da se javlja policiji određenog dana na opštini na kojoj je prijavljen.

Takođe, u istrazi će biti saslušani svedoci i biće izvršeno veštačenje povreda bivše košarkašice, rekla je Leposava Vujanović.

Alo
Foto:Twitter/ aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter