Izvor:
21.02.2017 u 14:38
0

Siledžija nastavlja da zlostavlja Milicu Dabović: KOŠARKAŠICA OTKRILA NOVE STRAVIČNE PRETNJE OD BIVŠEG DEČKA!

Košarkašica Milica Dabović, koju je pre dva dana pretukao bivši dečko Šime Šiklić Simon, ističe da je jako uplašena i da se boji da je ponovo ne napadne jer od nje traži da povuče prijavu protoiv njega koju je podnela policiji.

Ona je rekla da ju je Simon odmah pošto ga je u nedelju prijavila zvao i ucenjivao da povuče prijavu.

Kada je čuo da sam ga prijavila, zvao me je da mi preti. Ucenjuje me da povučem prijavu. Kaže da će me ubiti, iskasapiti. Strahujem da će mi doći na vrata, razbiti sve po stanu ili da će ga zapaliti – kaže Milica.

Ona objašnjava da je prebijanju prethodila svađa. Napominje da joj je smetalo što o Soraji Vučelić, koja se pominje kao uzrok svega, priča da je kurva a izlazi sa njom.

Smetalo mi je što od mene pravi budalu. Naravno da sam mu to zamerila i tada je pobeseno, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje – priča ona.

Košarkašica ističe da je zahvalna Soraji što ju je spasila od Simona:

Ne znam čime ga je omađijala. Uvek je govorio da je izoperisana, da treba mnogo novca da bi nju čovek izdržao. Pričao mi je da ju je podvodio drugovima u Kanu, a na kraju je uspela da mu pomuti mozak. Hvala joj. Spasila me je. Neka uživaju zajedno, samo mene neka ostave na miru.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter