Izvor:
23.02.2017 u 01:38
0

Detalji monstruzonog zločina: ZARIO BEBI NOŽ U SRCE, DRUGOJ RASPORIO STOMAK

Dejan Krstičić (35), osumnjičen da je ubio bebu – dečaka starog 40 dana, a njegovog brata blizanca teško ranio saslušan je u tužilaštvu u Uroševcu, gde mu je određen pritvor. Dejan je posle zločina, zagrlio brata Neška i molio ga da ga vodi u policiju. Ni sada, posle hapšenja nije svestan šta je uradio. Na saslušanju su mu rekli da je jednog sina ubio, da je Nemanja mrtav. On je vrteo glavom, izgovarajući: "Nije moguće. Ne verujem" – priča za "Blic" Dostana Kuzmanović, tašta Dejana Krstičića (35), koji je u ponedeljak uveče u porodičnoj kući u Štrpcu nožem ubio sina Nemanju, a ranio sina Danila, stare svega 40 dana.

Nezapamćena porodična tragedija desila se u ponedeljak oko 19 sati u porodičnoj kući Krstičića u srpskoj enklavi na jugu Kosova.
– Beba koja je podlegla povredama ubodena je blizu srca. Ona je donesena bez znakova života. Druga beba je probodena u stomak i ima ranu na vratu. Prevezena je u niški Klinički centar – rekao je za lokalne medije dr Dragan Perić, upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici.

Dostana kaže da su njena ćerka Ana i Dejan imali idealan brak.

– Takvog braka nije bilo. I njegovi roditelji, naši prijatelji su divni ljudi. Podigli su kredit, ozidali veliku kuću za trojicu sinova. Ana se sa svima lepo slagala. I Dejan je bio dobar prema nama. Poslednji put kad smo bili kod njih, on nam je skuvao kafu. I u gradu ga svi vole, njegovi đaci, direktor škole u kojoj je radio. Nikad ni sa kim nije bio u svađi. Ali od kako su se deca rodila, promenio se. Uzme dete u naručje i govori: "Će mi ga uzmu, će mi ga uzmu". Bojao se. Veliki strah je imao. I onda nesreća. Velika nesreća. Ana je moja ćerka, ali bolje da je ubio nju i njega, nego što je nasrnuo na decu… Tragedija. Svi u Štrpcu plaču. I drvo i kamen – kaže Dostana.

Dostana kaže da je Ana sve vreme uz Danilovu bolničku postelju. Danila je otac nožem ubo u stomak, vrat i posekao po licu.

– Srećom, nisu duboke rane. Sad je u sobi sa Anom. Kaže da je prepoznao posle operacije. Smeje joj se. Jadničak, izgubio je brata blizanca i to od očeve ruke. I ja sutra idem kod njih u Niš – kaže Dostana.

BLIC/KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter