Izvor:
23.02.2017 u 23:22
0

Ubica blizanca paranoik? VEROVAO DA GA PRATE ŠIPTARI, DA ĆE DECI POVADITI ORGANE!

Posle nezapamćenog zločina u Štrpcu, kad je otac Dejan nožem ubio malog Nemanju Krstičića, dečaka starog 40 dana, a ranio njegovog brata blizanca Danila, ovo malo mesto je zavijeno u crno.

Svi su u neverici posle onog što se desilo, a na videlo su isplivali novi momenti povezani sa psihičkim stanjem Dejana Krstičića.

Bio je ubeđen da ga prate, da će "Šiptari" da mu otmu decu i povade im organe. Ana je u utorak trebalo da ga vodi kod psihijatra u Mitrovicu. Zakasnili smo samo jedan dan priča Anin otac Dragan Kuzmanović za Blic.

Anina majka kaže i da su njena ćerka i Dejan imali dobar brak, ali da se nešto promenilo u poslednje vreme:

– Takvog braka nije bilo. Ana se sa svima lepo slagala, Dejan je bio dobar prema njoj. Kad smo bili kod njih, on nam je skuvao kafu. U gradu ga svi vole, đaci škole u kojoj je radio, nikad nije bio u svađi. Ali otkako su se deca rodila, 10. januara, promenio se. Uzme dete u naručje i govori "će mi ga uzmu, će mi ga uzmu". Ana je moja ćerka. Ali bolje da je ubio nju i sebe, nego decu.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Facebook/RTK Live

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter