Izvor:
25.02.2017 u 04:33
0

Saoraćajka u Zrenjaninu: AUTOMOBIL UDARIO DECU KOJA SU PRELAZILA ULICU!

Saobraćajna nesreća u kojoj je četvoro dece zadobilo lakše telesne povrede dogodila se večeras, nakon 17 sati u Zrenjaninu, u naselju Zeleno polje.

Na svu sreću mališani su prošli sa lakšim telesnim povredama i njima je ukazana hitna lekarska pomoć.

Kako Telegraf saznaje, do nesreće je došlo kada je vozač na uglu Ulica Rade Trnića i Eduarda Eria, svojim vozilom marke “volkswagen“ naleteo na četvoro mališana koji su prelazili put.

Deca su kako se saznaje nakon nastave krenula kući školskim autobusom, koji se zaustavio na jednoj od stanica gde su mališani izašli i krenuli da prelaze ulicu, kada je na njih naleteo vozač koji je upravljao putničkim autom.

Jedan od očevidaca E. N. koji se zadesio u trenutku nesreće kaže da se sve dogodilo u nekoliko minuta i da je bilo strašno.

Deca su počela da plaću, ali su na svu sreću dobro. Hitna pomoć stigla je za nekoliko minuta – kaže nam očevidac.

Na lice mesta izašla je policija i Hitna pomoć. Kod dece su konstatovane lake telesne povrede dok će se detalji nesreće znati nakon uviđaja.

Telegraf
Foto: Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda/ Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter