Izvor:
25.02.2017 u 08:01
0

KRVAVI OBRAČUN MALOLETNIKA U NIŠU: Jedan izboden, četvorica pretučena!

Nišlije doživljavaju još jedan u nizu krvavih vikenda, kako to ovde često biva tih dana.

Ovoga puta vikend u Nišu počeo je tučom maloletnika oko 22.00 časa u delu grada nedaleko od hipermarketa ,,Roda,,

Nezvanično se saznaje da su dva tinejdžera zakazala međusobni obračun, ali su sa sobom poveli i drugare.

Došlo je do opšte tuče u kojoj je jedan maloletnik izboden nožem. Oštrica mu je probila grudi i plućnu maramicu, pa ga je Hitna pomoć brzo prevezla u Klinički centar gde je oparisan i njegovo stanje je kritično.

Ubrzo potom usledila je još jedna intervencija Hiten pomoći i zbrinjavanja iz Ulice Patrisa Lumumbe još četiri maloletnika iz tuče u kojoj je prehodni izboden nožem.

U tuči dečaci su upotrebljavali bejzbol palice i oštre premete pa mnogi imaju modrice a možda i prelome po rukama,glavi,nogama i telu.

Kako je reč o masovnoj tuči iz koje su neki sa lakšim ozledama uspeli da pobegnu,niška policija traži učesnike i nastoji da utvrdi ko je i zašto započeo tuču a povrh svega koji je izboo jednog od tinejdžera.

Ovo je, da podsetimo samo još jedan u nizu krvavih sukoba maloletnika na niškim ulicama, koji se, kao po pravilu dogadjaju vikendom.

Kurir
Foto: Twitter/DraganMocevic, Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter