Izvor:
25.02.2017 u 14:10
0

MILAN DABOVIĆ PRED SUDOM: Izdajem nekretnine, ne trgujem drogom!

Milan Dabović (30), brat košarkašica Milice i Ane, negirao je u Višem sudu u Beogradu navode optužnice koja ga tereti da je učestvovao u trgovini kokainom.

Razumeo sam optužnicu. Nisam kriv. Braniću se ćutanjem. To je sve što imam da kažem – bilo je sve što je Milan rekao o optužbama da je trgovao sa 2,36 kilograma kokaina.

Kada je iznosio lične podatke, rkeao je da je profesionalni sportista, da je pre hapšenja 16. septembra bio nezaposnen, ali da se izdržavao od izdavanja nekretnina na Crnogorskom primorju u Herceg Novom.

Njegov advokat Sead Spahović je juče doveo u pitanje analizu supstance pronađene u automobilu.

Moj klijent neće iznositi odbranu dok sud ne pribavi “radno uputstvo” na osnovu kog je utvrđeno da je uopšte reč o kokainu, tražimo saslušanje veštaka kako bi objasnio kako je došao do zaključka da je reč o oovoj drogi – rekao je Spahović.

Telegraf
Foto:Facebook/Milan Dabović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter