Izvor:
26.02.2017 u 00:35
0

NOVI DETALJI LAŽNE OTMICE: Dečak uguran u automobil jer je bio nevaljao, roditelji nisu znali da ih cela država traži!

Roditelji za čijim se detetom tragalo jer je navodno oteto, nisu imali pojma da ih traži cela država, a kako se ispostavilo oni su dečaka ugurali u auto jer je bio nevaljao.

Brzom i efikasnom akcijom policija je pronašla dečaka (4) čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin, saopštio je MUP.

Kako se navodi u saoptenju MUP-a, nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronasla crni “mini kantrimen” austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije reč o otmici. Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja – navodi se u saopštenju.

U trenutku kada je policija ušla u stan porodica je slavila rođendan dečakovoj majki.

Ljudi su bili u šoku, nisu ni videli vest da ih cela država traži. Ugurali su dečaka u auto jer je bio nevaljao – navodi naš izvor iz istrage.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter