Izvor:
01.03.2017 u 08:06
0

DOBRE VESTI IZ KRAGUJEVCA: Sva 74 zaposlena u Medni bezbedno evakuisana!

Sva 74 zaposlena u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu, koji su se posle današnje nesreće sklonili u poseban objekat TRZ, bezbedno su evakuisani.

Tokom večeri oni su bili u opasnoj situaciji, gde spasilačke ekipe nisu mogle da im se približe, jer se u tom delu nalazi deo fabrike u kojem još postoji opasnost od novih eksplozija.

Za kapetanom Darkom Kostićem i civilnim licima Dejanom Kovačevićem i Željkom Nikolićem intenzivno tragaju nadležne službe MUP-a i Ministarstva odbrane. Prema nezvaničnim informacijama i oni su na bezbednom, u bunkeru, i u kontaktu su sa porodicama. Zvanične potvrde te informacije, međutim, još uvek nema.

Ranije večeras, supruga jednog od nestalih, Ivana Kovačević rekla je medijima da je sa njima uspostavljen kontakt.

Oni su se javili iz skloništa, bezbedni su i čekaju pomoć – kazala je Kovačevićeva.

Kako Kurir saznaje, na terenu je 25 pripadnika vatrogasne jedinice koji situaciju drže pod kontrolom.

Akcijom spasavanja rukovodi ministar odbrane Zoran Đorđević sa saradnicima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter