Izvor:
01.03.2017 u 23:37
0

Drama u Kragujevcu: SA TROJICOM NESTALIH NEMA KONTAKTA!

Predstavnici Ministarstva odbrane i direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović obratili su se danas javnosti povodom trenutnog zdravstvenog stanja povređenih u eksplozijama u kragujevačkom Tehničko-remontnom zavodu.

Predstavnici Ministarstva odbrane su saopštili da se pretrage ruševina vrše dronovima i psima, kao i da komunikacija s trojicom nestalih dosad nije ostvarena, kao da nema nijednog fizičkog dokaza da je komunikacija s njima ostvarena.

Saopšteno je i da je formirana komisija koja će ispitati šta se dogodilo u Medni na čelu s Miletom Jarićem.

Novinarima se obratio i direktor Sazdanović rekavši da su svi pacijenti stabilno i da nisu životno ugroženi ali su pod intenzivnom opservacijom. Četvoro ih je otpušteno na kućno lečenje. Samo je jedan od pacijenata u težem stanju prebačen na VMA, ali je u Beograd upućeno još 7 vojnih osiguranika koji se dobro osećahju ali zahtevaju dodatne analize na VMA.

Među povređenima su pripadnici Vojske Srbije ali i četvorica vatrgasaca koji su zadobili razne vrste povreda.

Pre obraćanja direktora Sazdanovića, Urgentni centar kragujevačkog Kliničkog centra službenim vozilom napustili su neki od povređenih, najverovatnije otpušteni na kućno lečenje.

Sazdanović je rekao da doktori nastavljaju intenzivnu opservaciju, a da će nakon konzilijuma odlučiti koji ce pacijenti danas biti upućeni na VMA, ko će nastaviti lečenje u Kliničkom centru, a ko može da bude otpušten na kućno lečenje.

Sazdanović je upoznao i predsednika Nikolića sa zdravstvenim stanjem 25 pacijenata, pripadnika Vojske Srbije i MUP, koji su zadobili lakše ili teže povrede tokom gašenja požara. Predsednik Tomislav Nikolić danas je posetio povređene u kragujevačkoj bolnici.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter