Izvor:
05.03.2017 u 22:41
0

UHVAĆEN NA DELU: Doktor gajio drogu u atomskom skloništu!

Nenad Dostanić (53), nekadašnji lekar u KBC „Zvezdara“, specijalista za kožne i venerične bolesti, nedavno je ponovo uhapšen zbog sumnje da se bavio uzgojem i distribucijom marihuane.

Kako saznajemo, njegovo hapšenje usledilo je nakon prijave tinejdžera da u atomskom skloništu na Zvezdari u Preševskoj ulici ima tri prostorije koje je preuredio za uzgoj marihuane. Dostanić je 2014. privođen jer je u ordinaciji u njegovoj jakni pronađena nedozvoljena supstanca.

Prema nezvaničnim saznanjima, Dostaniću su lisice na ruke stavili pripadnici četvrtog odeljenja beogradske policije. Prilikom hapšenja, Dostanić se branio da uzgaja marihuanu zbog lekovitih svojstava i da od nje pravi meleme.

Grupa tinejdžera počela je po kraju da priča da je pronašla uzgajalište marihuane u Preševskoj ulici. Ta informacija je došla do inspektora policije, te je usledila prismotra kako bi se tvrdilo ko je koristi. Nakon što su inspektori primetili da je u atomsko sklonište više puta uveče ulazio Dostanić, po nalogu tužilaštva i u prisustvu svedoka usledilo je hapšenje – kaže sagovornik blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, u atomskom skloništu je u tri prostorije pronađena laboratorija sa sadnicama marihuane. Usledila je saslušanje osumnjičenog, pa je uz još jednu prijavu njegov predmet prosleđen nadležnom tužilaštvu.
Inače, pred nadležnim organima već se vode dva postupka protiv Dostanića za uzgoj i distribuciju marihuane.

Podsetimo, policija je 2014. prilikom pretresa ordinacije u kojoj je Dostanić pregledao pacijente pronašla marihuanu, beličastu praškastu materiju, za koju se sumnja da je opojna droga, i vagicu za precizno merenje!

Slučaj je otkriven nakon što je jedna od medicinskih sestara zaposlenih na ovom odeljenju u Dostanićevom radnom stolu pronašla nedozvoljene supstance i o tome odmah obavestila nadležne. Odmah je pozvana i policija, koja je zatekla narkotike i vagicu za merenje na Dostanićevom radnom mestu, ali i u njegovoj jakni. Pretres je obavljen u njegovom prisustvu.

Samo godinu dana kasnije, nakon požara u zgradi u Preševskoj ulici u jednom od podruma policija je pronašla improvizovanu kartonsku sušaru za marihuanu, a na podu novčanik sa dokumentima na Dostanićevo ime, te je i tada priveden.

Stanari Preševske ulice su rekli da im je doktor poznat, kao i njegovi raznorazni klijenti koji su dolazili po terapiju.

– Viđali smo doktora i sa njim neke čudne ljude, po kraju se pričalo da dolaze po meleme koje pravi od marihuane – rekao je jedan komšija.

alo.rs
foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter