Izvor:
07.03.2017 u 15:37
0

BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE: Ni dan-danas ne znam ko mi je pucao u glavu, stalno sam tužan! (VIDEO)

Kontroverznog Novosađanina pogodio je u glavu, navodno, rikošetirani metak iz automatske puške dok je u bašti kafića „Aleksandar“ sedeo za stolom s prijateljima.

Za pet godina, koliko je prošlo otkako sam upucan, niko iz policije i tužilaštva nije me pozvao i ispitivao o tom događaju.

Ni dan-danas ne znam ko me je umalo ubio. Jedino što mi je rečeno jeste da metak navodno nije bio namenjen meni i da mogu mirno da spavam. Načuo sam da je taj što je pucao sada mrtav, ali zvaničnu potvrdu nikada nisam dobio.

Ovim rečima započeo je razgovor za Kurir Nebojša Tubić zvani Žabac, kontroverzni Novosađanin i bivši dečko pevačice Goce Božinovske, koji je početkom maja 2012. teško povređen kad je nepoznati napadač pucao u piceriju u Novom Sadu u kojoj je sedeo s prijateljima. Tubiću je tada jedan metak, koji je ispaljen iz automatske puške „hekler“, prošao kroz glavu.

Rikošet

– Rekli su mi da je napadač hteo da zastraši neke biznismene s kojima sam bio u društvu. U tom trenutku u bašti je bilo 40 ljudi i niko osim mene nije povređen – objasnio je Tubić.

On nije želeo da pominje imena prijatelja s kojima je sedeo, ali kako smo ranije objavljivali, s njim su tada bili Bojan Matijević, sin vlasnika mesare „Matijević“, Darko Ćorović, vlasnik obuće „Metro“, i Aleksandar Gajić.

Nakon ranjavanja usledio je višemesečni oporavak.
– Doktor mi je rekao da je prošao tako da nije oštetio nijednu vitalnu funkciju i da ga ni on sam ne bi tako precizno izvadio. Bio je to rikošet, metak je probio čeonu kost i prošao kroz mozak, a pošto je rđav, na moždanoj opni je ostavio prljavštinu koja je dovela do teške upale mozga, te su me proglasili mrtvim – priča Tubić i dodaje da tu nije bio kraj njegovim mukama.
– Posle toga sam bio u Bangkoku, tamo sam imao operaciju na glavi. Tamo su mi ugradili dve trećine plastike koja srasta s mojim kostima lobanje. I ta operacija je trajala pet sati, ali su mi pomogli – kaže sagovornik Kurira.

Stalno je tužan

On dodaje i da posle pet godina oseća posledice jer je mnogo emotivniji nego što je bio ranije.
– Kako su mi rekli, poremećen mi je centar za emocije i stalno sam tužan. Sve što vidim vidim trostruko loše i lako zaplačem. Ponekad mi bude dosta svega i pitam se zašto sam uopšte preživeo – zaključuje Tubić, koji se nedavno vratio iz Tajlanda.

Kontroverze
KO JE ŽABAC

U javnosti je poznat kao kontroverzni biznismen, ali i dečko pevačice Goce Božinovske. Označavali su ga kao poslednjeg preživelog veterana novosadske sive zone iz devedesetih. Svojevremeno su ga dovodili u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, Miletom Jerkovićem.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter