Izvor:
07.03.2017 u 19:39
0

RACIJE NA KOSOVU: Masovna hapšenja zbog prostitucije, žene od sramote spuštale glavu pred kamerama! (VIDEO)

Više zamračenih prostorija, sa sobama bez vrata u kojima su prostitutke pružale seksualne usluge za novac otkriveno je u policijskim akcijama širom Kosova i Metohije.

Na video snimku koji su napravili pripadnici kosovske policije tokom akcije zabeleženi su momenti racije. Specijalci upadaju u zamračene bordele, u kojima zatiče devojke koje zabavljaju muškarce u "privatnim separeima".

Kada shvate da ih snimaju, žene pokrivaju lica šakama i delovima odeće. Ono što liči na privatne separee zapravo su sobe sa rešetkama i bez vrata, u kojima su postavljene fotelje i stolovi za pića, u kojima oskudno obučene žene pružaju seksualne usluge.

Muškarci i žene koji su zatečeni u ovim bordelima policija je pretresla i zatim uhapsila, a tokom uviđaja pronađene su velike količine deviza u apoenima od po 100 i 50 evra, ali i dinari.

U ovoj akciji policije, koja je trajala više oko 10 dana, uhapšeno je 18 osoba, koje se terete da su se bavile prostitucijom ili da su prisiljavale žene na bavljenje prostitucijom.

Kurir
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter