Izvor:
07.03.2017 u 21:00
0

NE SEĆA SE LINČA: Pretučeni sin Jovana Memedovića ima amneziju!

Uroš Memedović (17), sin poznatog novinara i voditelja Jovana Memedovića, koji je pretučen preksinoć u Beogradu nakon 153. večitog derbija, dao je izjavu policiji, nezvanično saznaje Kurir.

Memedovićev sin, kako saznajemo, nije mogao sasvim da rekonstruiše nemili događaj, jer se, kako je objasnio, ne seća šta se tačno dogodilo.

Saslušanje

– Dečko je posle lekarskog zbrinjavanja u Urgentnom centru dao zvanični iskaz o prebijanju. Ispričao je ono čega se seća, s obzirom na to da je nakon povreda koje je zadobio i stresa koji je pretrpeo doživeo amneziju. On je potisnuo napad iz svog sećanja, tako da još uvek nije sasvim jasno kako se on desio – kaže naš izvor upućen u slučaj.

Podsetimo, u subotu je na „Rajku Mitiću“ odigran još jedan večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a Memedovićev naslednik je napadnut zbog toga što je na sebi imao obeležja crveno-belih. Sumnja se da je Memedovića mlađeg napala i pretukla grupa huligana iz tabora Partizana kad je on posle derbija napustio stadion „Rajko Mitić“.
– Policija intezivno traga za napadačima na maloletnika i radi na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta nakon utakmice. Očekuje se da će huligani uskoro biti identifikovani i uhapšeni – kaže naš izvor upućen u slučaj.

Nije huligan

Memedović je juče izjavio medijima da njegov sin navija za Zvezdu, ali da nije huligan, kao i da je zbog odlaska na derbi i napada izgubio pamćenje.
– Uroš se vraćao s utakmice kući. Bio je sam, nije nosio Zvezdin dres, već duks na kojem se vide inicijali „Delije sever“. Nisam ni znao da on ima taj duks, ali očigledno da huligani prepoznaju takve stvari – rekao je Memedović za medije i dodao:
– Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sam na ulici, i to samo zbog duksa.

Poznati voditelj i novinar objasnio je da mu sin nije rekao sve detalje napada pošto se ne seća svega.
– On nema vidljive povrede, ali smo odradili analize za svaki slučaj. Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima s više strana, odlučio sam da ga ipak odvedem u Urgentni – rekao je voditelj i novinar.

Nakon pregleda lekara Uroš Memedović je u subotu uveče pušten na kućno lečenje.

Miran derbi
GROBARI PROVOCIRALI

Navijači crno-belih želeli su da isprovociraju pristalice Zvezde, ali ih je u tome sprečila Žandarmerija.
– Više navijača Partizana je, dok su prolazili pored severne tribine, provociralo navijače iz suprotnog kluba, ali, na sreću, do većeg incidenta nije došlo. Inače, ovo je bio jedan od najmirnijih derbija u istoriji – kaže naš izvor.

Kurir
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter