Izvor:
11.03.2017 u 01:01
0

UŽAS U NOVOM SADU: Bahati vozač oborio dve devojčice na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Devojčica (11) povređena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra u Novom Sadu kada je na nju i njenu drugaricu na pešačkom prelazu naleteo beli automobil "punto".

Devojčica je sa lakšom povredom glave i kontuzijom ruke ambulantnim kolima prevezena u odeljenje Dečje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a njena drugarica je zbrinuta na licu mesta. Obe devojčice sada su dobro – kazala je za "Blic" Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Ceo incident su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade. Kako se vidi na snimku, beli "punto" kretao se neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se uopšte zaustavio ispred pešačkog prelaza bez obzira na to što se u susednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pešake.

Policija je odmah obavila uviđaj, a protiv nesavesnog vozača biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

POGLEDAJTE:

Izvor: Blic
Foto:YouTube Printscreen/Miroslav Papic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter