Izvor:
12.03.2017 u 15:25
0

BRUTALNO UBISTVO NA BUDVANSKOM ASFALTU: Evo ko je bio Slobodan Šaranović!

Kako se pretpostavlja, Slobodan Šaranović je naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio za likvidaciju brata Branislava.

Slobodan Šaranović (77) koji je ubijen u Budvi, a koji se teretio za ubistvo Nikole Bojovića, pripadao je klanu “Amerika”, najmoćnijoj tajnoj organizaciji devedesetih, koja i danas deluje od Evrope do Amerike. Slobodan je bio brat Branislava Šaranovića, crnogorskog kriminalca ubijenog 2009. godine.

Na Šaranovića je kasno sinoć pucano iz kola u pokretu u budvanskom naselju Dubovica. Na njega su nepoznati napadači pucali iz automobila u pokretu, nakon čega je Šaranović ostao na mestu mrtav.

Neposredno nakon što su se čuli rafali iz automata iz kuće je istrčala Šaranovićeva supruga, koja je tokom dana iz Beograda došla u Budvu

Kako se pretpostavlja, Slobodan Šaranović je naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio za likvidaciju brata Branislava i njegovih kumova Danila i Slobodana Radonjića.

Pripadnici klana “Amerika” su bili misteriozni i delovali iz senke sve dok Zemunci nisu ojačali. Tek početkom dvehiljaditih “Amerikanci” su počeli javno da se pominju kao grupa koja stoji iza mnogih likvidacija.

Navodi se da su obavljali atentate po spisku koji su dobijali od tajne službe.

Dobro je poznat rat koji je besneo između Luke Bojovića i Slobodana Šaranovića. U tom sukobu stradali su i Bojovićev i Šaranovićev brat.

Branislav Šaranović je bio dobro poznat policijskim organima u Srbiji kao član crnogorske mafije, a takođe je, kao i Slobodan, dovođen u vezu sa međunarodnom organizacijom koja se bavila krijumčarenjem kokaina, poznatom pod imenom “Grupa Amerika”.

Nakon što je spektakularno pobegao iz zatvora u Nemačkoj, gde je služio kaznu od osam i po godina zbog iznude, Branislav Šaranović se u Srbiji bavio držanjem kockarnica i kazina.

Ubijen je u Beogradu 2009. godine, kada su ga nepoznati napadači izrešetali automatskim oružjem ispred zgrade u kojoj je stanovao. Njegovo ubistvo do danas nije rasvetljeno.

Brat Slobodan je, nedugo nakon ubistva, u izlog svoje menjačnice u Beogradu, postavio plakat sa bratovljevom slikom i porukom da će vredno nagraditi svakog ko mu pomogne da otkrije ubice svoga brata.

Telegraf.rs
Foto: Aktuelno.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter