Izvor:
13.03.2017 u 17:18
0

Ubistvo Šaranovića: RAT CRNOGORSKE I SRPSKE MAFIJE ODNEO 8 ŽIVOTA!

Jedan od najžešćih kriminalnih sukoba u istoriji srpskog i crrnogorskog podzemlja traje već više od sedam godina. Upućeni sumnjaju da je smrt Slobodana Šaranovića (79) konačno stavila tačku na njega. Ovo su ključni događaji i akteri obračuna.

Nestanak Slobodana Radonjića

Prapočeci sukoba Šaranovića i klana Luke Bojovića vezani su za nestanak Slobodana Radonjića. Ovaj mladić, koji je vezivan za trgovinu narkoticima, poslednji put viđen je 27. jula 2009. godine u društvu Luke Đurovića, bliskog saradnika Luke Bojovića, sa kojim je trebalo da poravna račune oko prodaje droge. Radonjićeva sudbina do danas je nepoznata, ali se veruje da je mrtav.

Ubistvo Nikole Bojovića

Dve godine kasnije, suprotstavljena ekipa uzvraća udarac. U aprilu 2013, u Ulici carice Milice usred Beograda, u ranim jutarnjim satima usmrćen je Nikola Bojović (39), Lukin brat. Bila je to ultimativna krvna osveta Slobodana Šaranovića – brat za brata. Makar su svi tako verovali…

Ranjavanje Gorana Bojanića

U martu 2014. na Zvezdari je teško ranjen Goran Bojanić. Na njega su dok je bio u automobilu koji je parkirao šest hitaca ispalili maskirani napadači. Bojanić je danas na optuženičkoj klupi zbog ubistva Nikole Bojovića. Imao je i zadatak da ubije Lukinog bliskog saradnika Filipa Koraća.

Ubistvo Vladimira Zreleca

Pretposlednji čin krvavog sukoba dogodio se 1. decembra 2015. godine, kada je u beogradskoj Ulici patrijarha Varnave teško ranjen advokat Vladimir Zrelec, koji je dvadesetak dana kasnije preminuo u Urgentnom centru. Zrelecove ubice nikada nisu nađene, ali se kao jedan od motiva pominjala upravo osveta, jer je Zrelec bio advokat Slobodana Šaranovića.

Blic
Foto: Aktuelno.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter