Izvor:
13.03.2017 u 21:09
0

SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA OTKRILA POLICIJI: Evo sa kim je gde spavala i za koliko novca!

Devojka iz Srbije koja je pre dve godine uhapšena zbog elitne prostitucije zajedno sa Šapčaninom M.M, detaljno je opisala svoje “poslovanje”.

Ona je navela da je M.M. upoznala u oktobru 2013. godine i da je pitala “da li može da počne da se odaje prostituciji“.

"Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cena klasičnog seksa bila je 150 evra za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 evra dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam da “radim” odmah. U proseku bih na nedeljnom nivou imala sedam “poslova”" priča ona i nastavlja:

"Kad bi M.M. našao posao, porukom bi me obavestio o hotelu i broju sobe u koju treba da idem. Seksualne usluge sam pružala u hotelima, kao i na različitim adresama u Beogradu" izjavila je ona.

Kako je dodala, u hotele je išla zbog seksa sa stranim državljanima, a u stanove sa Srbima. Ona je takođe navela da joj je M.M. dao “radni” telefon i objasnila da su svi uključeni u prostituciju menjali brojeve svakog meseca.

M.M. je takođe angažovao sekretaricu koja je umesto njega slala poruke i obaveštavala devojke o mestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi trebalo da se nađu.

"Poslednjeg klijenta sam imala nedelju dana pre hapšenja i to u hotelu, mislim da je bio Švajcarac. Imali smo klasični seks za 150 evra. Tada sam na “posao” išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača.

"Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u “hondi”, “mercedesu” i “pasatu”. Od devojaka koje rade za M.M, znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve telefona nemam niti se družim sa njima privatno", ispričala je ona.

Kurir
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter